Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός για την Αριστερά
Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός για την Αριστερά

Τσίπρας: Η κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός για την Αριστερά

Μήνυμα από τα , πως «δεν είναι αυτοσκοπός για την Αριστερά, η », έστειλε ο πρόεδρος του Αλέξης ς κατά την ομιλία του στην προεκ συγκέντρωση του κόμματός του στην Ήπειρο. «Για μας η δια, σημαίνει όχι, σύνταξη εγκυκλίων εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, λαφυραγώγηση του κράτους, ρουσφέτι και κομματισμός.

Διακυβέρνηση για μας σημαίνει αγώνας από καλύτερες θέσεις, αλλά πάντα με καλύτερους στόχους, να αλλάξουμε όσα στοιχειώνουν την κοινωνία και την πατρίδα μας», ανέφερε ο κ.ς και τόνισε πως «οι ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά, οι ίδιες ιδέες, που κινούσαν τα βήματά μας τα δίσεκτα χρόνια της παντοδυναμίας τους, τα κινούν και σήμερα».

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στις Βρυξέλλες, λέγοντας πως παίζουν τον ρόλο του άλλοτε παλατιού, καθώς λένε «πως δεν θα μας δώσουν αναδιάρθρωση του χρέους, εάν δεν αγκαλιαστούμε με τον Μεϊμαράκη», στο οποίο έστρεψε στην συνέχεια τα βέλη του.

«Ο ίδιος και το κόμμα του, είναι μόνο εκπρόσωποι του πιο σκληρού ευρωπαϊκού συντηρητικού λόμπι, αλλά είναι εκπρόσωποι της καθυστέρησης, του παλιού, της φθοράς, της διαπλοκής και των σκανδάλων». Μάλιστα πρόσθεσε, ότι η ΝΔ στην σημερινή συγκυρία, πρωτοτυπεί γιατί εκπροσωπεί το οργανωμένο συμφέρον, τις αντικοινωνικές δυνάμεις, που βυσσοδομούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο για λόγους ιδεολογίας και ταξικών συμφερόντων, αλλά γιατί απειλούνται, το μέτωπο της φθοράς, οι δεξιοτέχνες της μίζας, οι εθνικοί εργολάβοι και οι βαρόνοι των ΜΜΕ που θα χάσουν τα προνόμια τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε από τα και στα σενάρια περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή οικουμενικής, χαρακτηρίζοντάς τα , ως προπαγάνδα και μεγάλο ψέμα.

«Ο στόχος είναι φανερός. Να δείξουν ότι, όλοι είμαστε είναι ίδιοι. Να αναδείξουν ως εθνικό πρόγραμμα, την επιβολή και την στερέωση του καθεστώτος της διακυβέρνησης των δυνάμεων του χθες, το οποίο είναι δήθεν μονόδρομος. Μία και πολλά ψέματα. Γιατί είναι, η δήθεν εθνική ενότητα που επικαλούνται. Και πίσω της κρύβει την εθνική υποτέλεια που επιδιώκουν, με την δική μας μάλιστα συμμετοχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση