Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: «Εξάντλησα όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες και λύσεις»
Τσίπρας: «Εξάντλησα όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες και λύσεις»

Τσίπρας: «Εξάντλησα όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες και λύσεις»

«Εξάντλησα από την πλευρά μου όλες τις διαπραγματευτικές δυνατότητες και όλες τις λύσεις» ανέφερε κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ο Αλέξης . Κάλεσε μάλιστα τους να τού προτείνουν αξιόπιστη και ρεαλιστική εναλλακτική που ενδεχομένως ο ίδιος δεν σκέφτηκε και δεν υλοποίησε. Παράλληλα, απόλυτα συναισθανόμενος, όπως είπε, αιτιάσεις και διαφωνίες, απηύθυνε έκκληση για διατήρηση της ενότητας του κόμματος μπροστά στις δύσκολες και ιστορικές στιγμές.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο περιέγραψε επίσης την κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη που δόθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

Τιμήσαμε τη λαϊκή εντολή του Ιανουαρίου, προσπαθήσαμε να διαπραγματευτούμε με τον καλύτερο τρόπο, κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη βούληση και την προσπάθεια της κυβέρνησης για αμοιβαία αποδεκτή λύση, είπε επίσης ο Αλέξης ενώ περιέγραψε τα διλήμματα των τελευταίων ημερών επισημαίνοντας ότι υπήρχε βούληση συγκεκριμένων κύκλων για έξοδο από το ευρώ και μάλιστα με τρόπο που δεν θα άφηνε δυνατότητες εκμετάλλευσης των θετικών στοιχείων ενός εθνικού νομίσματος.

Όπως είπε μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες χρέος της κυβέρνησης είναι να αποφευχθεί η σοβαρή επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης και της καταστροφής και για αυτό έδωσε τη μάχη μέχρι το πρωί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση