Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών

 

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητά ο Ελλάδας Κώστας προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών.

Το σχετικό αίτημα διατυπώνεται με στον κ. Τσίπρα, σε συνέχεια της απόφασης που είχε παρθεί στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στη .

Στην του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. σημειώνει τα εξής:

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

Το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. αποφάσισε την Παρασκευή 18-12-2015 και σε συνέχεια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης στη , να ζητήσει να συναντηθεί άμεσα με εσάς.

Η συνάντηση αυτή κρίνεται αναγκαία και επιτακτική προκειμένου να σας εκθέσουμε τα μείζονα θέματα των Περιφερειών που δυστυχώς καθημερινά επιδεινώνονται, καθώς προωθούνται νομοθετικές ή προωθούνται πολυνομοσχέδια ή νομοσχέδια χωρίς τη δική μας συμμετοχή και πολύ μάλλον, συναίνεση.

Ευελπιστούμε στην άμεση αποδοχή της συνάντησης αυτής, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει συνολικά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της πατρίδας μας.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση