Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητά η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών

 

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη ζητά ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός προκειμένου να συζητηθούν τα μείζονα προβλήματα των Περιφερειών.

Το σχετικό αίτημα διατυπώνεται με επιστολή στον κ. , σε συνέχεια της απόφασης που είχε παρθεί στην πρόσφατη ενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας η οποία πραγματοποιήθηκε στη .

Στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Αγοραστός σημειώνει τα εξής:

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ε. αποφάσισε την Παρασκευή 18-12-2015 και σε συνέχεια της απόφασης της ενικής Συνέλευσης στη , να ζητήσει να συναντηθεί άμεσα με εσάς.

Η συνάντηση αυτή κρίνεται αναγκαία και επιτακτική προκειμένου να σας εκθέσουμε τα μείζονα θέματα των Περιφερειών που δυστυχώς καθημερινά επιδεινώνονται, καθώς προωθούνται νομοθετικές ρυθμίσεις ή προωθούνται πολυ ή χωρίς τη δική μας συμμετοχή και πολύ μάλλον, συναίνεση.

Ευελπιστούμε στην άμεση αποδοχή της συνάντησης αυτής, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσει συνολικά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της ς μας.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση