Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσίπρας: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο
Τσίπρας: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο

Τσίπρας: Η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο

Η κυβέρνηση δίνει με όλες της τις δυνάμεις έναν δύσκολο αγώνα για να βγάλει την Ελλάδα από την επιτροπεία και τα μνημόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης ς, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του .

«Δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν δύσκολο αγώνα», τόνισε ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπίσει «τις ολέθριες συνέπειες που είχε στην οικονομία και την κοινωνία μια μακρά περίοδος καταστροφικής κρίσης και απίστευτα σκληρών και συγχρόνως αποτυχημένων, προγραμμάτων.»

Ακόμη, τόνισε πως σκόπος είναι  να επανέλθει η στην οικονομία, να βγεί η Ελλάδα από την επιτροπεία και τα μνημόνια και να δημιουργηθούν οι συνθήκες μιας νέας, δίκαιης, και βιώσιμης ς.

«Η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο», απογοητεύοντας τις Κασσάνδρες, τους πηχυαίους τίτλους των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής και τις τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη, δήλωσε επίσης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του .

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Η τρίτη αξιολόγηση θα κλείσει:

-Πρώτον, χωρίς κανένα πρόσθετο μέτρο.
-Δεύτερον, με τους εργαζόμενους να επανέρχονται πρώτοι στη σειρά κατάταξης κατά την εξόφληση οφειλών από . Δηλαδή, πάνω από τις τράπεζες, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία.
-Τρίτον, με τη διάσωση και την επέκταση του υ των δημοσιογράφων.
-Τέταρτον, επίσης σημαντικό, με τη συμφωνία για τις συντάξεις χηρείας, η ύπαρξη κατώτατου πλαφόν στο ύψος της εθνικής ς τόσο για τον, ή την σύζυγο, όσο και για τα τέκνα.»
-Με τη συμφωνία για τη των οφειλών ύψους από 20.000 ως 50.000 , για τους ελεύθερους επαγγελματίες, στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
-Με δυνατότητα 120 δόσεων, και με κούρεμα των προσαυξήσεων της τάξης του 85%».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση