Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσακαλώτος: «Ο προϋπολογισμός δίκαιος, με απόλυτο τρόπο, δεν είναι»
Τσακαλώτος: «Ο προϋπολογισμός δίκαιος, με απόλυτο τρόπο, δεν είναι»

Τσακαλώτος: «Ο προϋπολογισμός δίκαιος, με απόλυτο τρόπο, δεν είναι»

Ο νέος , είναι ένας προϋπολογισμός δημοσιονομικής ς, που έχει και στοιχεία φορος δικαιοσύνης, που είναι όσο δίκαιος μπορεί να είναι μέσα στις παρούσες συνθήκες, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, , μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ο κ. Τσακαλώτος αναγνώρισε, ότι «αυτός ο προϋπολογισμός, δίκαιος με απόλυτο τρόπο, δεν είναι», πρόσθεσε όμως, ότι είναι ένας προϋπολογισμός μέσα στις συγκεκριμένες πολιτικοοικονομικές συνθήκες, παγκοσμίως και στην , που προσπαθεί να αυξήσει την δικαιοσύνη όσο μπορεί, ένας προϋπολογισμός που προσπαθεί να ανατρέψει πολιτικές που θα είχαν πολύ χειρότερη αναδιανομή για τους εργαζόμενους και τη , ένας προϋπολογισμός που ανοίγει το δρόμο για να βγούμε από τα μνημόνια.

«Εμείς επιλέξαμε να παλέψουμε εντός αυτών των συσχετισμών» είπε ο υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας ότι «ανοίγει στην μια συζήτηση, στην οποία έχει συμβάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση, μια συζήτηση που ανοίγει βαθιά ζητήματα και στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει για ένα άλλο μείγμα ς».

Ο προϋπολογισμός αυτός, είναι όσο δίκαιος μπορεί να είναι, με βάση τις αντικειμενικές συνθήκες και εμείς έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε αυτές τις συνθήκες και εντός και εκτός της ς, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση