Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσακαλώτος για πολυνομοσχέδιο: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»
Τσακαλώτος για πολυνομοσχέδιο: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»

Τσακαλώτος για πολυνομοσχέδιο: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»

Με τη φράση «δεν έχετε δει τίποτ κόμα», έκλεισε το απόγευμα την πρώτη παρέμβασή του στην κοινή συνεδρίαση πέντε κοινοβουλευτικών Επιτροπών  με αντικείμενο το πολυνομο ο Οικονομικών.

Ο  κ. έσπευσε να αναφέρει ότι η φράση του προέρχεται από αγγλική ρήση, και η οποία όπως σχολιάστηκε στο Περιστύλιο επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών στην παρούσα συγκυρία της διαρκούς λήψης μέτρων.

«Είναι ένα νομο που δείχνει απλώς ότι έχουμε ένα αφήγημα για έξοδο από το μνημόνιο, αλλά και πως ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται η ισορροπία ανάμεσα στο τί κάνουμε ως υποχρεωμένοι από το μνημόνιο, αλλά και για ανάγκες της κοινωνίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ευκλ. . Και θέλοντας να τονίσει την «αισιόδοξη» πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή το δεύτερο «μέρος» της προαναφερθείσας ισορροπίας – την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, είναι που ανέφερε την επίμαχη ρήση. Ωστόσο, ακριβώς επειδή πολλά από όσα η θεωρεί ότι είναι μέτρα αμιγώς φιλολαϊκά, τίθενται υπό την αμφισβήτηση της αντιπολίτευσης και των επικριτών της, είναι που άρχισαν να εγείρονται ερωτήματα αναφορικά με το τί άλλο μένει να δούμε ακόμα.

Το δεύτερο σημείο της τοποθέτησης του επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου που επίσης συζητήθηκε, είναι η προαναγγελία ς (δεν διευκρίνισε αν θα κατατεθεί τώρα με το , ή σε επόμενη περίοδο) μέσω της οποίας θα προβλέπεται η δυνατότητα και του Δημοσίου να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση