Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τροπολογία για τους δασικούς χάρτες κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία
Τροπολογία για τους δασικούς χάρτες κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Τροπολογία για τους δασικούς χάρτες κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χ ταλαιπωρούνται και πολλοί βρίσκονται σε απόγνωση με τη διαδικασία των δασικών χαρτών.

«Ιδιαίτερα, και που – κατά απαράδεκτο τρόπο – τα χωράφια τους χαρακτηρίζονται », επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής ς ο οποίος τόνισε παράλληλα πως ασφαλώς και πρέπει να ολοκληρωθεί η των δασικών χαρτών, «αλλά χωρίς αδικίες για τους και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν νέα χαράτσια σε μια εποχή μεγάλων δυσκολιών για όλους».

Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα τροπολογία που δίνει λύση στα προβλήματα που δημιούργησε η Κυβέρνηση χωρίς οικονομική επιβάρυνση για όσους αδικούνται.

Οι νομοθετικές ρυθμίσεις που προτείνει η Νέα Δημοκρατία προβλέπουν την αναστολή της επιβολής και είσπραξης προστίμων που πηγάζουν από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας μέχρι το τέλος του 2019, οπότε λήγει η διαδικασία ολος και κύρωσης των δασικών χαρτών. Όπως, επίσης, και τη δυνατότητα να υποβάλλονται ατελώς αντιρρήσεις από οποιονδήποτε έχει συμφέρον για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση