Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τροπολογία για την επιστροφή της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών
Τροπολογία για την επιστροφή της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών

Τροπολογία για την επιστροφή της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών

Κατατέθηκε στη τροπολογία που περιγράφει τις προϋποθέσεις επιστροφής των ποσών που καταβλήθηκαν ως από τους υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Την τροπολογία υπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Οπως αναφέρεται στην τροπολογία ποσά τα οποία πρέπει να επιστραφούν για την πρώτη δόση του τιμήματος, και τα οποία ανέρχονται σε 85 εκατ. ευρώ περίπου, παρακρατούνται ή συμψηφίζονται αυτεπαγγέλτως μόνο με ληξιπρόθεσμες βεβαιωμένες στη φορολογική διοίκηση οφειλές ή οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία που δεν έχουν ρυθμιστεί.

Σημειώνεται παράλληλα ότι «δεν επιστρέφονται ποσά τα οποία ήδη παρακρατήθηκαν ή συμψηφίστηκαν με ληξιπρόθεσμες βεβαίωνες οφειλές που δεν έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης».

Τέλος, ξεκαθαρίζεται πως για την είσπραξη των επιστρεπτέων ποσών δεν απαιτείται η προσκόμιση αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση