Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τριαντάρηδες στο στρατηγείο του Ποταμιού
Τριαντάρηδες στο στρατηγείο του Ποταμιού

Τριαντάρηδες στο στρατηγείο του Ποταμιού

Πρέπει να είναι η πιο ενθουσιώδης αλλά και εκλογικά ολιγόπειρη ομάδα, αυτή του Ποταμιού. Ο μέσος όρος ηλικίας των στενών συνεργατών του Στ. Θεοδωράκη είναι τουλάχιστον δύο δεκαετίες μικρότερος από εκείνον, που έκλεισε φέτος τα 52.

Το στρατηγείο του Ποταμιού είναι στη Σεβαστουπόλεως. Ατύπως, τον γενικό συντονισμό του γραφείου έχει η διευθύντρια του γραφείου Τύπου Λίνα Παπαδάκη που είναι και παλαιότερη συνεργάτις του Στ. Θεοδωράκη ήδη από τους «Πρωταγωνιστές». Σπανίως τη βλέπει κανείς χωρίς να μιλάει σε ένα από τα δύο κινητά της τηλέφωνα, ενώ με ένα ακουστικό είναι διαρκώς και η Μαρίνα Μπεκιάρη που κανονίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, η Σοφία Βαστάκη που έχει την ευθύνη των επαρχιακών ΜΜΕ, η Αντρη Κωνσταντίνου που είναι υπεύθυνη για τα social media και οι Τάσος Βελέντζας, Ειρήνη Αξαρλή, Κώστα Μορφίρης, Βίκυ Αποστολάκη και Μάριος που μεταφέρουν στον κ. Θεοδωράκη ό,τι λέγεται και γράφεται για εκείνον και το Ποτάμι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Δημ. είναι το και το αυτί των ελληνικών ΜΜΕ, ενώ η Οντίν Λιναρδάτου έχει την ευθύνη επικοινωνίας με τον ξένο Τύπο, καθώς τα αιτήματα για διεθνείς συνεντεύξεις πέφτουν βροχή για το «τι θα κάνει το Ποτάμι» σε περίπτωση ακυβερνησίας. Ο Θαν. Σκόκος είναι ο αρμόδιος για τη συνεννόηση των πολιτικών τομέων και ο Νίκος Μηλαπίδης για τον συντονισμό των βουλευτών.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση