Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τριάντα ευρώ για κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος που θα λειτουργήσουν οι Δήμοι
Τριάντα ευρώ για κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος που θα λειτουργήσουν οι Δήμοι

Τριάντα ευρώ για κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος που θα λειτουργήσουν οι Δήμοι

Στα τριάντα ευρώ ορίστηκε το συμμετοχής για τους κατασκηνωτές (παιδιά – ηλικιωμένοι), που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος που θα λειτουργήσουν οι εξουσιοδοτημένοι Δήμοι για το έτος 2016.

Η σχετική απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου αναρτήθηκε σήμερα στη “”, ενώ στους αποδέκτες – Δήμους της συγκεκριμένης απόφασης για να κινήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες είναι και ο Δήμος Βόλου.

α σημειωθεί ότι τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών καθώς και των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι , δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή. Τα άτομα με αναπηρίες δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή ανεξάρτητα από το που θα συμμετέχουν.

Κάθε εξουσιοδοτημένος Δήμος που θα λειτουργήσει κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος, θα πρέπει να ανοίξει λογαριασμό σε Τράπεζα, που ο κατασκηνωτής, εφόσον επιλεγεί, θα καταθέτει το συμμετοχής του και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν το διπλότυπο της απόδειξης ς της Τράπεζας στον Διαχειριστή της κατασκήνωσης με την υποχρέωση να ενημερώσει τον οικονομικό σύμβουλο αυτής.

Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν θα συμμετέχει τελικά στο κατασκηνωτικό . Τα που θα προκύψουν από τη συμμετοχή των κατασκηνωτών θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των κατασκηνώσεων.

Η κίνηση των λογαριασμών αυτών θα γίνεται μετά από εισήγηση των Διοικητικών Συμβουλίων των κατασκηνώσεων και του οικείου δημάρχου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση