Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΛΛΑΔΑ / Τρεις χιλιάδες οκτακόσιες τριάντα αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα
Τρεις χιλιάδες οκτακόσιες τριάντα αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα

Τρεις χιλιάδες οκτακόσιες τριάντα αιτήσεις πυρόπληκτων για το επίδομα

Σε 1004 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις έχει ήδη καταβληθεί

Σήμερα θα λάβει το επίδομα τηλεπικοινωνιών το σύνολο των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που ήδη έχουν πάρει  το επίδομα των πέντε και οκτώ χιλιάδων ευρώ 

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνεχίστηκε και χθες, Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Μετά και τη χθεσινή δέκατη τέταρτη ημέρα της σχετικής διαδικασίας, κατατέθηκαν τρεις χιλιάδες οκτακόσιες τριάντα (3.830) συνολικά αιτήσεις.

Από τις 3.830 αιτήσεις, οι 1.322  κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, οι 1.520 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 574 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 414  στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα μέχρι χθες, Δευτέρα 13  Αυγούστου 2018, να έχει καταβληθεί το επίδομα των 5.000 ευρώ σε  1.004 φυσικά πρόσωπα  και εκείνο των 8.000 ευρώ σε 43 επιχειρήσεις.

Σημειώνεται, ότι σήμερα θα λάβουν το επίδομα των 1200 ευρώ για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών  το σύνολο των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που ήδη έχουν λάβει τα επιδόματα των  5.000 και 8.000 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι από την περασμένη Κυριακή πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης.

Οπότε, εφεξής θα καταβάλλεται στα φυσικά πρόσωπα το ποσό των 6.200 ευρώ και στις επιχειρήσεις αντίστοιχα ποσό ύψους 9.200 ευρώ.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση