Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τον τεμαχισμό της 4χρονης Άννυς ομολόγησε ο πατέρας της
Τον τεμαχισμό της 4χρονης Άννυς ομολόγησε ο πατέρας της

Τον τεμαχισμό της 4χρονης Άννυς ομολόγησε ο πατέρας της

Με την ομολογία-σοκ του πατέρα της 4χρονης ς που παραδέχτηκε ότι τεμάχισε το άψυχο σώμα του παιδιού του ξεκίνησε η δίκη για ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν απασχολήσει τις αρχές. Στις 14 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η δίκη για το στυγερό έγκλημα.

Η δίκη διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της ς με τον πατέρα του άτυχου παιδιού να αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για και για βαρβαρότητες που διέπραξε προκειμένου να εξαφανίσει το πτώμα. Ο κατηγορούμενος για το φρικιαστικό έγκλημα παραδέχτηκε τον τεμαχισμό, όμως δεν αποδέχτηκε ότι σκότωσε το παιδί «δείχνοντας» εμμέσως προς τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι, ο οποίος με τη σειρά του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην δολοφονία.

 Η μητέρα της μικρής όταν κλήθηκε από το είπε πως αποδέχεται  ότι έχει διαπράξει μόνο το αδίκημα της ψευδορκίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα εξηγήσει αργότερα τους λόγους. «Την σκότωσε ο πατέρας της, την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε… Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα της Δημητρίνα Μπορίσοβα και γιαγιά της ς.

«Η κόρη μου δεν έχει ενοχή. Σε αυτή την υπόθεση ευθύνονται οι δυο κατηγορούμενοι. Πονάω παρά πολύ για την εγγονή μου. Δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη…» είπε.

Αναφερόμενη στην γνωριμία της κόρης της με τον Σάββα υποστήριξε  πως ήταν 18 ετών όταν ήρθε στην έμεινε έγκυος και επέστρεψε στην Βουλγαρία. Η Άννυ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου του 2011 στη Βουλγαρία. Η Άννυ έμενε μαζί μας στη Βουλγαρία και η Δημητρινα είχε μεγάλη στο παιδί. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συμβεί κάτι κακό γιατί στη Βουλγαρία έδειχναν να αγαπούν το παιδί». Η μάρτυρας κατονόμασε έναν άνδρα από τη ο οποίος έστελνε, όπως είπε, στην κόρη της με τα οποία ζούσαν. «Δεν είχαμε αντιληφθεί ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ηταν μια , έβγαινε, οδηγούσε…», ανέφερε η μάρτυρας. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες.

«Η Άννυ ήταν καλό και ευγενικό παιδί, παρά πολύ έξυπνη. Σκίζεται η καρδιά μου για εκείνη», είπε με φωνή σπασμένη ο παππούς της 4χρονης καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται ο πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της.

Ο πατέρας της κατηγορουμένης Δημητρίνα Μπορίσοβα εξέφρασε την βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι της εγγονής του κάθονται στο εδώλιο.

«Οι κατηγορούμενοι είναι αυτοί που το έχουν κάνει . Σκότωσαν το παιδί και το τεμάχισαν . Το παιδί χάθηκε… », είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ , γνωστού ως Σάββα, και Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι που φέρονται να διέπραξαν το έγκλημα.

Η «μάχη», ωστόσο, μεταξύ των κατηγορουμένων αναμένεται σκληρή καθώς ήδη ο κατηγορούμενος πατέρας της Άννυ αρνήθηκε ότι δολοφόνησε το παιδί, κάτι που έκανε και ο συγκατηγορούμενος του Νιλολάι. Την ίδια ώρα, οι γονείς της Δημητρίνα Μπορίσοβα και παππούδες της Άννυ κατέθεσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση