Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας
Το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Το πρωί της Πέμπτης η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες η του άτυπου πολιτικού συμβουλίου με διευρυμένη σύνθεση της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ενώ αύριο Πέμπτη, 13 Αυγούστου, στις 09:00 συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στη Βουλή υπό την Προεδρία του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη τα συμπεράσματα μετά τη συνεδρίαση είναι τα εξής: «Υπήρξε διεξοδική συζήτηση όπου αναλύθηκε εκτενώς η δανειακή σύμβαση, το τρίτο μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα που το συνοδεύουν.

Ακόμη, έντονη ήταν η κριτική για το βαρύτατο λογαριασμό που φέρνει η συμφωνία της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και επισημάνθηκε ότι μια σειρά από εγκληματικά λάθη της συγκυβέρνησης, τόσο στη διαπραγμάτευση όσο και στο περιεχόμενο του τρίτου μνημονίου, οδήγησαν σε πολύ επώδυνα μέτρα τα οποία καλείται να πληρώσει τώρα ο ελληνικός λαός.

Εναν βαρύτατο λογαριασμό που είναι αποτέλεσμα των καθυστερήσεων, των παλινωδιών και της ανεπάρκειας της κυβέρνησης και βεβαίως ένας λογαριασμός που είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Το πολιτικό συμβούλιο ανέδειξε όλα αυτά τα επώδυνα σημεία και επισήμανε ότι η ΝΔ δεν τα υιοθετεί αλλά αντίθετα τα κατακρίνει.

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ παραμένει απαρέγκλιτα σταθερή στην ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της χώρας. Τέλος, το πολιτικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου της ΝΔ για τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση