Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται το κυβερνητικό «στρατόπεδο» λόγω του ύφους της φετινής παρέλασης
Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται το κυβερνητικό «στρατόπεδο» λόγω του ύφους της φετινής παρέλασης

Το ΠΑΣΟΚ ειρωνεύεται το κυβερνητικό «στρατόπεδο» λόγω του ύφους της φετινής παρέλασης

Με άκρως ειρωνικό τρόπο το σχολιάζει τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, τις οποίες χαρακτηρίζει «αμήχανες» και «αντιφατικές», για τους χειρισμούς σε σχέση με τους πιστωτές.

«Δυο ημέρες μετά την συνάντηση του Βερολίνου εντυπωσιάζει ο αμήχανος και αντιφατικός τρόπος, με τον οποίο εξακολουθεί να κινείται το κυβερνητικό στρατόπεδο (λόγω του ύφους της φετινής ς)» σημειώνει δηκτικά η Χ. Τρικούπη και απαριθμεί:

  • Κάποιοι εξακολουθούν να μιλούν για επικείμενη ρήξη, όπως ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης ενοχλημένος προφανώς που ήταν απών.
  • Κάποιοι επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια για τον περιβόητο κατ των μεταρρυθμίσεων που πάει από εβδομάδα σε βδομάδα ένα μήνα τ, χωρίς τσιμουδιά για δημοσιονομικούς στόχους και .
  • Κάποιοι αναγορεύουν – και ορθά – σε μείζον ζήτημα την του δημοσίου, αλλά κατάλα τ ότι τους πήραν και τα 11 δις του ΤΧΣ μέσα από τα χέρια στις 20.2, οπότε παρακαλούν τώρα να πάρουν πίσω το 1,2 από αυτά για  σκοπούς πέραν των χρηματοπιστωτικών.
  • Κάποιοι στοχεύουν την ΕΚΤ και τον επικεφαλής της, που αυξάνει όμως σταθερά τον , χωρίς να σκέφτονται πώς θα γίνει η απομόχλευση και χωρίς ακόμη να έχουν καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ς του δημοσίου και ρευστότητας των τραπεζών.

Και το ΠΑΣΟΚ καταλήγει με το ίδιο ειρωνικό ύφος:

«Τί νόημα όμως έχουν όλα αυτά τα μίζερα, όταν μπορούμε να χορέψουμε στο Σύνταγμα και αντί για την αγανάκτηση να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας;»

Πηγή: iefimerida 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση