Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το μήνυμα Καραμανλή
Το μήνυμα Καραμανλή

Το μήνυμα Καραμανλή

Την απόφαση να εκμπέμψει σαφώς και προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα «κανείς δεν μιλάει εξ ονόματος μου» έχει πάρει ο Κώστας Καραμανλής, που βλέποντας πως το τελευταίο διάστημα, είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις το θέμα να μιλάνε άλλοι όχι μόνο για αυτόν αλλά και εξ ονόματος της «κληρονομιάς» του ιδρυτή της παράταξης, θέλησε να «αναλάβει δράση».

Το πρώτο… στάδιο ήταν οι δημόσιες τοποθετήσεις, δύο μάλιστα διαδοχικές, από τον εξάδελφο του, Κώστα Αχ. Καραμανλή που «άδειασε» τον Πάνο Καμμένο εις διπλούν.

 Ακολούθησε μήνυμα με την μορφή διαρροής με το οποίο ο πρώην ανέφερε πως «όσοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Ν.Δ. να βρουν άλλους… πρωταγωνιστές. Δεν είμαι διαθέσιμος».

Σήμερα ακολούθησε το τρίτο, με άλλη μορφή μήνυμα, με ένα απ’ ευθείας τετ – α – τετ  με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το τελευταίο διάστημα ο τόνοι μεταξύ της πρώην υπουργού Εξωτερικών και του νυν υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, είχαν ανέβει πολύ, περνώντας μάλιστα σε προσωπικού τύπου αντιπαράθεση.

Ο κ. Καμμένος είχε γράψει μάλιστα στο twitter αναφερόμενος στο βέτο στο Βουκουρέστι ότι η κ. Μπακογιάννη «πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ» και πρόσθεσε «τολμά να μιλά;».

Είχε προηγηθεί συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM με την οποία καλούσε τον πρωθυπουργό να «μαζέψει» τον υπουργό Άμυνας ή να τον αντικαταστήσει.

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν πως στην συνάντηση τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του κ. Καμμένου χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το μόνο θέμα.

Η συζήτηση είχε μενού και όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και όπως αναφέρουν πηγές από την Παναγή Κυριακού, εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που έχουν που ξεκινά από την αγαστή συνεργασία που είχαν από την περίοδο που ο κ. Καραμανλής ήταν και είχε εμπιστευτεί στην κ. Μπακογιάννη ένα από τα πιο σημαντικά χαρτοφυλάκια, εκείνο των Εξωτερικών.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση