Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου

Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου

«Το πράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του 1821 πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Ιδίως δε κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα», υπογραμμίζει στο μήνυμά του προς τους απόδημους , με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

« Όλοι οι , δημιουργώντας ένα αρραγές μέτωπο συνευθύνης, οφείλουμε να εκπληρώσουμε ενωμένοι, αφήνοντας κατά μέρος κάθε περιττή διαφορά και σκοπιμότητα, αυτό το μέγιστο εθνικό , διασφαλίζοντας έτσι το μέλλον και την ευημερία των επόμενων γενεών», τονίζει ο κ. Παυλόπουλος.

«Στους τωρινούς χς καιρούς για την , ο ς λαός στρέφεται ξανά στους απόδημους Έλληνες, σ' αυτό το ανεκτίμητης αξίας τμήμα του Έθνους, που διαχρονικώς μεγαλουργεί και μας καθιστά υπερήφανους. Και του απευθύνει ελπιδοφόρο προσκλητήριο κοινού αγώνα, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει, αμέσως και αποτελεσματικώς, τη βαθιά που μαστίζει την κοινωνία μας και η οποία, δυστυχώς, έχει μετατραπεί πια σε πραγματική », σημειώνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επισημαίνει επίσης πως δεν πρέπει να ξεχνιέται ο αγώνας της Κύπρου η οποία, «ακόμη και ως πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξακολουθεί να αγωνίζεται εναντίον ξένης, προκλητικώς παράνομης, στρατιωτικής κατοχής και να αντιμετωπίζει εξίσου προκλητικώς απαράδεκτες αξιώσεις επί των αδιαμφισβήτητων κυριαρχικών της δικαιωμάτων, καθώς και επί του κατά το διεθνές δίκαιο πλήρως θεμελιωμένου δικαιώματός της να εκμεταλλεύεται ελευθέρως τους φυσικούς της πόρους. Ιδίως ο απόδημος Ελληνισμός είναι ανάγκη να εκπέμψει, προς πάσαν κατεύθυνση και κατά προτεραιότητα, προς τα διεθνή fora, το μήνυμα ότι η Κύπρος πρέπει να δικαιωθεί, το ταχύτερο δυνατό».

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση