Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου

Το μήνυμα ενότητας του Προκόπη Παυλόπουλου για την 25η Μαρτίου

«Το απαράμιλλο παράδειγμα των προγόνων μας Αγωνιστών του πρέπει να μας εμπνέει και να μας καθοδηγεί στο διηνεκές. Ιδίως δε κατά την τρέχουσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα», υπογραμμίζει στο μήνυμά του προς τους απόδημους Έλληνες, με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, ο της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

« Όλοι οι Έλληνες, δημιουργώντας ένα αρραγές μέτωπο συνευθύνης, οφείλουμε να εκπληρώσουμε ενωμένοι, αφήνοντας κατά μέρος κάθε περιττή διαφορά και σκοπιμότητα, αυτό το μέγιστο εθνικό , διασφαλίζοντας έτσι το και την ευημερία των επόμενων γενεών», τονίζει ο κ. Παυλόπουλος.

«Στους τωρινούς χαλεπούς καιρούς για την πατρίδα, ο ελληνικός λαός στρέφεται ξανά στους απόδημους Έλληνες, σ’ αυτό το ανεκτίμητης αξίας τμήμα του Έθνους, που διαχρονικώς μεγαλουργεί και μας καθιστά υπερήφανους. Και του απευθύνει ελπιδοφόρο προσκλητήριο κοινού αγώνα, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίσει, αμέσως και αποτελεσματικώς, τη βαθιά οικονομική που μαστίζει την κοινωνία μας και η οποία, δυστυχώς, έχει μετατραπεί πια σε πραγματική ανθρωπιστική », σημειώνει στο μήνυμά του ο της Δημοκρατίας.

Επισημαίνει επίσης πως δεν πρέπει να ξεχνιέται ο της Κύπρου η οποία, «ακόμη και ως πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξακολουθεί να αγωνίζεται εναντίον ξένης, προκλητικώς παράνομης, στρατιωτικής κατοχής και να αντιμετωπίζει εξίσου προκλητικώς απαράδεκτες αξιώσεις επί των αδιαμφισβήτητων κυριαρχικών της δικαιωμάτων, καθώς και επί του κατά το διεθνές δίκαιο πλήρως θεμελιωμένου δικαιώματός της να εκμεταλλεύεται ελευθέρως τους φυσικούς της πόρους. Ιδίως ο απόδημος Ελληνισμός είναι ανάγκη να εκπέμψει, προς πάσαν κατεύθυνση και κατά προτεραιότητα, προς τα διεθνή fora, το ότι η Κύπρος πρέπει να δικαιωθεί, το ταχύτερο δυνατό».

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση