Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη
Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 62 βουλευτών που ζητούν την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος αποκαλύπτει η «Κ».

«Ο Μεϊμαράκης αποτελεί τη συνείδηση της παράταξης, κλήθηκε να ηγηθεί και απέδειξε ότι γνωρίζει να υπερασπίζεται τις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που καθόρισαν την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της », σημειώνουν οι που υπογράφουν το κείμενο, προσθέτοντας ότι ο «κύριος Μεϊμαράκης έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και με την ωριμότητα που τον διακρίνει θα δρομολογήσει και θα εγγυηθεί ο ίδιος τις διαδικασίες για το συνέδριο και την εκλογή του νέου προέδρου της . Μέχρι τότε όμως πρέπει να στηριχθεί από όλους».

Το κείμενο (που διαμόρφωσαν οι Απ. Βεσυρόπουλος και Μ. Κόνσολας) έχουν ήδη υπογράψει 62 από τους 76 της Κ.Ο. της Νέας ς. Σε αυτό δεν λείπει και η κριτική προς τις κινήσεις των δελφίνων: «Θα ήταν ύβρις προς τους πολίτες αυτές τις κρίσιμες ώρες να κυριαρχήσουν προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες… τη στιγμή που η χ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».

Η κρίσιμη της Πολιτικής Επιτροπής που θα κρίνει την παραμονή του κ. Μεϊμαράκη στην για τους επόμενους μήνες είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι, ενώ σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί κοινή της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση