Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη
Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 62 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 62 βουλευτών που ζητούν την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος αποκαλύπτει η «Κ».

«Ο αποτελεί τη συνείδηση της παράταξης, κλήθηκε να ηγηθεί και απέδειξε ότι γνωρίζει να υπερασπίζεται τις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που καθόρισαν την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της », σημειώνουν οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο, προσθέτοντας ότι ο «κύριος Μεϊμαράκης έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και με την ωριμότητα που τον διακρίνει θα δρομολογήσει και θα εγγυηθεί ο ίδιος τις διαδικασίες για το και την εκλογή του νέου προέδρου της . Μέχρι τότε όμως πρέπει να στηριχθεί από όλους».

Το κείμενο (που διαμόρφωσαν οι Απ. Βεσυρόπουλος και Μ. Κόνσολας) έχουν ήδη υπογράψει 62 από τους 76 βουλευτές της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτό δεν λείπει και η προς τις κινήσεις των δελφίνων: «Θα ήταν ύβρις προς τους πολίτες αυτές τις κρίσιμες ώρες να κυριαρχήσουν προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες… τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».

Η κρίσιμη της Πολιτικής Επιτροπής που θα κρίνει την παραμονή του κ. Μεϊμαράκη στην για τους επόμενους μήνες είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι, ενώ σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί κοινή της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση