Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τις κασέτες θα ζητήσει ο Γ. Πανούσης
Τις κασέτες θα ζητήσει ο Γ. Πανούσης

Τις κασέτες θα ζητήσει ο Γ. Πανούσης

Με τη φράση «εμπιστεύομαι μόνο τον κ. Τσίπρα» και επισημάνσεις ότι τον «κυνηγούσαν» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ή πως είναι σχεδιασμένη η σε βάρος του από μέλη της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα, ο κ. . Πανούσης μιλώντας χθες σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προσέδωσε νέες πολιτικές διαστάσεις στην υπόθεση των καταγγελιών του, σχετικά με τις σε βάρος του απειλές. Παράλληλα, προαναγγέλλοντας ότι σήμερα θα ζητήσει από την αρμόδια εισαγγελική αρχή να του παραδοθεί το ηχητικό υλικό των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, το περιεχόμενο των οποίων διαθέτει μόνο εντύπως από παλαιότερη υπηρεσιακή ενημέρωσή του, εξέφρασε την ελπίδα το υλικό να μην έχει καταστραφεί, διότι κάτι τέτοιο θα διεύρυνε τη σοβαρότητα του όλου ζητήματος.

Τόσο οι τοποθετήσεις αυτές του πρώην υπουργού όσο και οι συγκρουσιακές διαθέσεις με τις οποίες προσήλθαν στη συνεδρίαση βουλευτές της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης διαμόρφωσαν μεγάλης έντασης στη συνεδρίαση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε το εάν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν, έχουν ή όχι με την . Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι ιδιαίτερα φορτισμένες εντάσεις στις λεκτικές αντιπαραθέσεις του κ. με την πρόεδρο της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στοχοποιούμαι, με δέρνουν από Αριστερά», είπε ο κ. Πανούσης. Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στις του η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, είπε: «Διαχειρίζονται λάθος το ζήτημα. Προσπάθησα να κατεβάσω τους τόνους και να δω τον κ. Τσίπρα. Μόνο στον κ. Τσίπρα έχω εμπιστοσύνη. Ποιος έχει δεχθεί επιθέσεις από το κόμμα που έχει αναδειχθεί. Επιμένω ότι πρέπει να δω τον πρωθυπουργό», επανέλαβε ο κ. Πανούσης, για να συνεχίσει: «Περίμενα από κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ να είναι μαζί μου για να χτυπήσουμε το παρακράτος. Περίμενα από τον πρωθυπουργό να με φωνάξει και να με ρωτήσει». Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η υπεραντίδραση της κυβέρνησης. Γιατί το κάνουν; Ή είναι τσαμπουκάς ή κάτι άλλο φοβούνται που δεν ξέρω. Είναι σχεδιασμένη η αντίδραση. Δεν είμαι ήρωας ή μάγκας. Απλά δεν φοβάμαι. Ολο το σύστημα φοβάται».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση