Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Την Τρίτη η καταβολή της κάρτας σίτισης και η επιδότηση ενοικίου στους δικαιούχους
Την Τρίτη η καταβολή της κάρτας σίτισης και η επιδότηση ενοικίου στους δικαιούχους

Την Τρίτη η καταβολή της κάρτας σίτισης και η επιδότηση ενοικίου στους δικαιούχους

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, θα γίνει η καταβολή της κάρτας σίτισης και του επιδόματος ενοικίου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Συγκεκριμένα 16,2 εκατ. θα πιστωθούν σε 145.330 δικαιούχους, ενώ το που αναλογεί στον καθένα είναι 70-220 μηνιαίως, ανάλογα με το δηλωθέν εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση. Όσον αφορά την ενοικίου, οι δικαιούχοι ανέρχονται σε 19.443 και το συνολικό που θα πιστωθεί ανέρχεται στα 2,4 εκατ. ευρώ.

Η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση -με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, δεδομένου ότι το επίδομα καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες, ενώ είναι , ακατάσχετο και δεν συμψηφίζεται με δικές τους βεβαιωμένες στην ή στα ασφαλιστικά .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση