Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη
Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη

Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη

Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση ο προγραμματισμός

Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στα . Η επιλογή της ημερομηνίας, που οριστικοποιήθηκε χθες, έγινε προκειμένου να παρευρεθεί η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής , που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στη χώρα μας. Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και ο , καθώς και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Προηγήθηκε αρκετό παρασκήνιο, με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να σχεδιάζει τα δικά του εγκαίνια (στις 3 Απριλίου)… και το κυβερνητικό επιτελείο να προσπαθεί εκ των υστέρων να τα «μαζέψει», ώστε να μην επισκεφθεί μόνη της το η εκπρόσωπος της Επιτροπής (που ομολογουμένως, υπερέβη αρκετές φορές τα εσκαμμένα για τη στήριξη των οδικών παραχωρήσεων).

 Μολονότι ακούγεται απλό, ο προγραμματισμός των εγκαινίων στους τέσσερις αυτοκινητόδρομους έχει μετατραπεί σε πονοκέφαλο για το κυβερνητικό επιτελείο. Τύποις, οι δρόμοι παραδίδονται στις 31 Μαρτίου και πρέπει εκείνη την ημέρα να είναι λειτουργικοί. Όμως ο έχει εκφράσει την πρόθεση να παρευρεθεί σε όλα τα εγκαίνια, με την του προγράμματος του να εμποδίζει την εύκολη οριστικοποίηση των τελετών. Έτσι είναι πολύ πιθανόν δύο δρόμοι να εγκαινιαστούν μετά το Πάσχα, χωρίς να έχει προηγουμένως διευκρινιστεί αν θα αποδοθούν πρώτα οι δρόμοι στην κυκλοφορία και μετά ξανακλείσουν για μια ημέρα για τα εγκαίνια.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση