Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη
Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη

Την Πέμπτη 6 Απριλίου τα εγκαίνια στα Τέμπη

Πονοκέφλος γι την κυβέρνηση ο προγραμματισμός

Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στα . Η της ς, που οριστικοποιήθηκε χθες, έγινε προκειμένου να παρευρεθεί η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα , που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στη χώρα μας. Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί και ο πρωθ Αλέξης Τσίπρας, καθώς και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Προηγήθηκε αρκετό παρασκήνιο, με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να σχεδιάζει τα δικά του εγκαίνια (στις 3 Απριλίου)… και το κυβερνητικό επιτελείο να προσπαθεί εκ των υστέρων να τα «μαζέψει», ώστε να μην επισκεφθεί μόνη της το η εκπρόσωπος της Επιτροπής (που ομολογουμένως, υπερέβη αρκετές φορές τα εσκαμμένα για τη στήριξη των οδικών παραχωρήσεων).

 Μολονότι ακούγεται απλό, ο προγραμματισμός των εγκαινίων στους τέσσερις αυτοκινητόδρομους έχει μετατραπεί σε πονοκέφαλο για το κυβερνητικό επιτελείο. Τύποις, οι δρόμοι παραδίδονται στις 31 Μαρτίου και πρέπει εκείνη την ημέρα να είναι λειτουργικοί. Όμως ο πρωθ έχει εκφράσει την πρόθεση να παρευρεθεί σε όλα τα εγκαίνια, με την ρευστότητα του προγράμματος του να εμποδίζει την εύκολη οριστικο των τελετών. Έτσι είναι πολύ πιθανόν δύο δρόμοι να εγκαινιαστούν μετά το Πάσχα, χωρίς να έχει προηγουμένως διευκρινιστεί αν θα αποδοθούν πρώτα οι δρόμοι στην κυκλοφορία και μετά ξανακλείσουν για μια ημέρα για τα εγκαίνια.
Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση