Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

 

Την πρίτηση του ιώργου Κατρούγκαλου από τη θέση του υπουργού αναπληρωτή Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζητά για μια ακόμα φορά η Δ. Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης και αναφερόμενος σε νέες, όπως λέει, σχετικά με υποθέσεις που είχε αναλάβει ο κ. Κατρούγκαλος αφού είχε ορκιστεί πρωθυπουργός χαρακτηρίζει μονόδρομο την παραίτησή του.

Ανάλογη ήταν η του Ποταμιού: “Το σίριαλ Κατρούγκαλου πρέπει να τελειώσει εδώ. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές και οι απαντήσεις δεν είναι πειστικές.

Η δικαιολογία ότι “τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι” δε μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία. Ο κ. Κατρούγκαλος πρέπει να παραιτηθεί σήμερα, πριν αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να τον αποπέμψει αύριο”.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: “Τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά – συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, μάλιστα μετά την υπουργο του, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες.

Τίθεται όμως μείζον θέμα ς και ς τάξης που αφορά πλέον τον κ, Τσίπρα προσωπικά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΕΛ.

Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα.

Και ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του”.

Πηγή: newsit

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση