Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης
Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Την παραίτηση Κατρούγκαλου ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

 

Την παραίτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από τη θέση του υπουργού αναπληρωτή Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζητά για μια ακόμα φορά η . Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης και αναφερόμενος σε νέες, όπως λέει, αποκαλύψεις σχετικά με υποθέσεις που είχε αναλάβει ο κ. αφού είχε ορκιστεί χαρακτηρίζει μονόδρομο την παραίτησή του.

Ανάλογη ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού: “Το σίριαλ Κατρούγκαλου πρέπει να τελειώσει εδώ. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές και οι απαντήσεις δεν είναι πειστικές.

Η δικαιολογία ότι “τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι” δε μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία. Ο κ. πρέπει να παραιτηθεί σήμερα, πριν αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να τον αποπέμψει αύριο”.

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει: “Τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά – συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, μάλιστα μετά την υπουργοποίηση του, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες.

Τίθεται όμως μείζον θέμα ς και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ, προσωπικά και την ΣΥΡΙΖΑ – ΑΕΛ.

Η επιμονή της ς να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. .

Και ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του”.

Πηγή: newsit

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση