Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Την Δευτέρα η νέα Διάσκεψη Προέδρων για τη συγκρότηση ΕΣΡ
Την Δευτέρα η νέα Διάσκεψη Προέδρων για τη συγκρότηση ΕΣΡ

Την Δευτέρα η νέα Διάσκεψη Προέδρων για τη συγκρότηση ΕΣΡ

έ προσπάθει για να συγκροτηθεί σε σώμα το ΕΣΡ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 7 οεμβρίου στις τρεις το μεσημέρι, οπότε έχει οριστεί εκ νέου Διάσκεψη των Προέδρων στη .

Ο Πρόεδρος της ς, Νίκος Βούτσης, έχει αναλάβει τον καθοριστικό ρόλο να εντείνει τις επαφές με τα υπόλοιπα κόμματα προκειμένου να βρεθεί άμεση λύση και καταστεί εφικτή η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο κ. Κουμουτσάκος σε ραδιοφωνική του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τόνισε πως πρώτα θα καταργηθεί ο νόμος Παππάς και μετά θα συγκροτηθεί το ΕΣΡ.

Χθες, η Νέα σε μια προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου πρότεινε για την προεδρία του ΕΣΡ τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ς, Γιώργος Κουμουτσάκος, ανακοινώνοντας την πρόταση της ΝΔ έκανε λόγο για ένα υπεύθυνο βήμα από την πλευρά της αξιωματικής αολίτευσης και χαρακτήρισε τον κ. Κουτρουμάνο ως ένα πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις».

«Χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ», δήλωσε χθες ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς σε εκπομπή του καναλιού «Ε», υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο «Ναι». «Είμασε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.
πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση