Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ολάντ
Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ολάντ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ολάντ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, είχε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επικοινωνία των δύο ανδρών σχετίζεται με την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί ως προς την έλευση της τρόικας στην Αθήνα, η οποία υπενθυμίζεται ότι ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πάντως, ο κ. Ολάντ συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την συνεπή υλοποίηση των συμφωνηθέντων, σε ότι αφορά τα προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στο γραπτό κείμενο της Συνόδου Κορυφής των χωρών μελών της Ευρωζώνης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν την σημασία του να τηρηθούν αμοιβαία και κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο εν λόγω γραπτό κείμενο.

Η καταπολέμηση της διαφθοράς στη συνάντηση με Νικολούδη

Νωρίτερα, οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες που θα εκδηλωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στον τομέα της διαφθοράς και τη φοροδιαφυγής βρέθηκαν στο επίκεντρο συνεργασίας που είχε ο πρωθυπουργός με τον Υπουργό Επικρατείας για την Αντιμετώπιση της Διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση