Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για το «κοινωνικό μέρισμα» στη Βουλή
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για το «κοινωνικό μέρισμα» στη Βουλή

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για το «κοινωνικό μέρισμα» στη Βουλή

Με τη διδικσία του κατεπείγοντος αναμένεται να καταθεθεί, ακόμη και εντός της ημέρας, το για το κοινωνικό μέρισμα ώστε την Πέμπτη να ψηφιστεί στη

Το αναμένεται να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή αύριο Τετάρτη και να εισαχθεί την Πέμπτη στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο Πρωθ κ. Αλέξης ς, η δημοσιονομική υπεραπόδοση για το τρέχον έτος, το ποσόν, δηλαδή, που η θα επιστρέψει ως υπερπλεόνασμα, ανέρχεται σε 1,4 δισ. ευρώ. Επειτα από συνεννόηση με τους εταίρους, από το ποσόν της υπεραπόδοσης θα διατεθούν 720 εκατ. ευρώ ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ακατάσχετη και αφορολόγητη, προς 3,4 εκατομμύρια πολίτες, με εισοδηματικά, περιουσιακά και οικογενειακής κατάστασης.

Για την επιστροφή της παράνομης παρακράτησης εισφορών ς από συνταξιούχους για το διάστημα από 1η Ιουνίου 2012 έως και 30 Ιουνίου 2016, θα δοθούν 315 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν μαζί με τις συντάξεις του Δεκεμβρίου στους δικαιούχους.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση