Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τι απαντά το Νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού του 2022
Τι απαντά το Νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού του 2022

Τι απαντά το Νοσοκομείο Χανίων για το ραντεβού του 2022

Θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του το δεύτερο τακτικό γαστρεντερολογικό ιατρείο και τα θα επαναπρογραμματιστούν, ανέφερε σε ανακοίνωση το Γενικό Χανίων μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι το νοσοκομείο έκλεισε σε ασθενή για το 2022. Στο θέμα έχει παρέμβει ο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Η νέα Διοίκηση του Γενικού υ Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

Παρέμβαση Κικίλια

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση σε νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022.

Για την καταγγελία που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδυκτίου, πληροφορήθηκε και ο Β.Κικιλίας ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση