Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Θύμα βίαιης επίθεσης στις φυλακές ο Aκης Τσοχατζόπουλος
Θύμα βίαιης επίθεσης στις φυλακές ο Aκης Τσοχατζόπουλος

Θύμα βίαιης επίθεσης στις φυλακές ο Aκης Τσοχατζόπουλος

Στο στόχαστρο βίαιης ς από συγκρατούμενούς του έπεσε ο πρώην υπουργός του Ακης Τσοχατζόπουλος στις Κορυδαλλού.

Η σύρραξη σημειώθηκε στην πτέρυγα ΣΤ' και μεταξύ αυτών που επιτέθηκαν στον πρώην υπουργό ήταν και ο βαρυποινίτης , ο οποίος είχε καταδικαστεί για αυτουργία σε δολοφονία που είχε διαπράξει ο Αλκέτ Ριζάι το 2006.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διατάξει διπλή έρευνα μία για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και μία για την αναζήτηση πειθαρχικών ευθυνών για τους κρατούμενους.

Τι λένε οι συνήγοροι Τσοχατζόπουλου – Στεφανάκου

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Λεωνίδας Κοτσαλής, σε ανακοίνωσή του σχετικά με το περιστατικό, αναφέρει:

«Τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί βρεθήκαμε στο σωφρονιστικό Κορυδαλλού και συζήσαμε με τον πρώην υπουργό για το περιστατικό. Εκτός εμού, στη παρευρίσκοντο η κυρία Τσοχατζοπούλου, ο κ. Κανελλόπουλος, συνεργάτης του κ. Ραγκούση και η συνεργάτιδά μου δικηγόρος κυρία Κοτσώνη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μας ανέφερε ότι επρόκειτο για μία λεκτική ααράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας εις βάρος του. Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων».

Σύμφωνα με τον κ. Κοτσαλή, η αφορμή ήταν ασήμαντη και είχε να κάνει με τη ρύθμιση του φωτισμού.

«Επέστησα την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τη λήψη των αναγκαίων, κατά την τους, μέτρων για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του πρώην υπουργού», καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Τσοχατζόπουλου.

Για μεθοδευμένο και ψευδές δημοσίευμα κάνει λόγο ο δικηγόρος του Βασίλη Στεφανάκου, κ. Βασίλης Καπερνάρος.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση