Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία
Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Έως και 500 εκατομμύρια ευρώ αναμένουν στην ότι μπορεί να εισρεύσει στα ταμεία του κράτους μέχρι σήμερα, Παρασκευή, τελευταία μέρα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σε αυτό το τα κυβερνητικά στελέχη συνυπολογίζουν τις εισροές από την εξπρές για τα στην εφορία, που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια. Επιπλέον υπολογίζονται και τα 150 εκατομμύρια έσοδα από τις ρυθμίσεις για τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία, μονάχα από την πρώτη μέρα ισχύς των ρυθμιστικών μέτρων για ταμεία.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, έχει ξεκαθαρίσει πως η προθεσμία για υπαγωγή στην ρύθμιση δεν θα παραταθεί (λήγει σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου), κάτι που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν ταυτότητα οφειλής και να πληρώσουν σε τράπεζες και ΕΛΤΑ έως την προκαθορισμένη ημερομηνία. Την ταυτότητα οφειλής την πληροφορείστε μέσω της εφαρμογής “Ολική ή μερική καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης με απαλλαγή προσαυξήσεων”, η οποία λειτουργεί στο σύστημα Taxisnet.

Πηγή: stokokkino.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση