Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία
Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Έως και 500 εκατομμύρια ευρώ αναμένουν στην ότι μπορεί να εισρεύσει στα ταμεία του κράτους μέχρι σήμερα, Παρασκευή, τελευταία μέρα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σε αυτό το ποσό τα κυβερνητικά στελέχη συνυπολογίζουν τις εισροές από την ρύθμιση εξπρές για τα ληξιπρόθεσμα στην εφορία, που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια. Επιπλέον υπολογίζονται και τα 150 εκατομμύρια έσοδα από τις για τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία, μονάχα από την πρώτη μέρα ισχύς των ρυθμιστικών μέτρων για ταμεία.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, έχει ξεκαθαρίσει πως η προθεσμία για υπαγωγή στην ρύθμιση δεν θα παραταθεί (λήγει σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου), κάτι που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν ταυτότητα οφειλής και να πληρώσουν σε τράπεζες και έως την προκαθορισμένη ημερομηνία. Την ταυτότητα οφειλής την πληροφορείστε μέσω της εφαρμογής “Ολική ή μερική καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης με απαλλαγή προσαυξήσεων”, η οποία λειτουργεί στο σύστημα Taxisnet.

Πηγή: stokokkino.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση