Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία
Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Θετική η ανταπόκριση στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη- Λήγει σήμερα η προθεσμία

Έως και 500 εκατομμύρια αναμένουν στην κυβέρνηση ότι μπορεί να εισρεύσει στα του κράτους μέχρι σήμερα, Παρασκευή, τελευταία μέρα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Σε αυτό το ποσό τα κυβερνητικά στελέχη συνυπολογίζουν τις εισροές από την ρύθμιση εξπρές για τα ληξιπρόθεσμα στην , που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια. Επιπλέον υπολογίζονται και τα 150 εκατομμύρια έσοδα από τις ρυθμίσεις για τα στα ασφαλιστικά , μονάχα από την πρώτη μέρα ισχύς των ρυθμιστικών μέτρων για ταμεία.

Η αναπληρώτρια Οικονομικών, Νάντια , έχει ξεκαθαρίσει πως η προθεσμία για υπαγωγή στην ρύθμιση δεν θα παραταθεί (λήγει σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου), κάτι που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν ταυτότητα οφειλής και να πληρώσουν σε τράπεζες και ΕΛΤΑ έως την προκαθορισμένη ημερομηνία. Την ταυτότητα οφειλής την πληροφορείστε μέσω της εφαρμογής “Ολική ή μερική καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών εκτός ρύθμισης με απαλλαγή προσαυξήσεων”, η οποία λειτουργεί στο σύστημα .

Πηγή: stokokkino.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση