Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διώκεται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της
Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διώκεται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη διώκεται για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού της

ια παιδοκτονία διώκεται μία 17χρονη, η οποία γέννησε το της μέσα σε , αλλά μετά τον τοκετό το φέρεται να της γλίστρησε από τα χέρια, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια των οποίων φαίνεται πως επήλθε ο θάνατός του.

Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ασφάλειας ς, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική , και έγινε γνωστό όταν η ανήλικη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, η οποία είναι Ρομά και διαμένει με τους γονείς της, η ίδια αντιλήφθηκε, μόλις στο τελικό στάδιο της ς ότι κυοφορούσε, ενώ απέκρυψε το γεγονός αυτό από τους γονείς της. Απ' ό,τι φαίνεται αποφάσισε να γεννήσει μόνη της, με τραγική όμως κατάληξη για το .

Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο όπου βρήκαν τυλιγμένο σε σάκο το άτυχο . Η ανήλικη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τακτικού ανακριτή.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση