Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Θεοδωράκης για Τσίπρα: Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία
Θεοδωράκης για Τσίπρα: Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία

Θεοδωράκης για Τσίπρα: Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία

«Ο κ. σήμερα είπε ότι “ο Θεοδωράκης είναι λαϊκιστής”. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα της προεκλογικής περιόδου. Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες και δεν υλοποίησε τίποτα από αυτά που υπόσχονταν αποκαλεί εμάς λαϊκιστές» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του, το βράδυ από την ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο σε μια ανοιχτή συζήτηση, τόνισε ότι η απερίσκεπτη συμπεριφορά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του προέδρου τους, θυμίζει «ένα πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να αντιληφθεί τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Είναι τα παιδιά του κομματικού σωλήνα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στα πούπουλα και αδιαφορούν για την πραγματική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη .Δ. και τον μεταβατικό πρόεδρό της, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Φοβάμαι ότι και στη Δ υπάρχει ένας πανικός μπροστά στο ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές. Πρόκειται για ένα κόμμα που δεν τόλμησε να εκλέξει αρχηγό και θέλει τ να εκλέξει πρωθυπουργό;».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σκιαγράφησε παράλληλα το τοπίο των εκλογών λέγοντας: «Σ' αυτές τις εκλογές κατεβαίνουν μόνο τρία κόμματα. Το πρώτο κόμμα είναι αυτό της απομόνωσης, οι άνθρωποι που δεν θέλουν την και που θέλουν τη δραχμή. Το δεύτερο κόμμα, είναι το κόμμα του παλαιοκομματισμού. Είναι η , ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΟΚ. Οι άνθρωποι που έχουν την ίδια λογική για την : πάνω απ' όλα η καρέκλα. Το τρίτο κόμμα είναι το κόμμα της μεταρρύθμισης, της αλλαγής, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εργασίας, το κόμμα των ανθρώπων που έχουν εργαστεί και των ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά είναι η λύση για την επόμενη ημέρα, και αυτό είναι το ».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση