Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις των «53+» για τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας
ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις των «53+» για τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις των «53+» για τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας

Εντονες διαφωνίες με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει η , με κείμενο της που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.
Μεταξύ άλλων, οι «53+», οι οποίοι χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης άσκησαν και σφοδρή κριτική κατά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τονίζουν ότι:
– η απόφαση της ΠΓ «δεν ήταν ομόφωνη καθώς όχι μόνο τα μέλη των 53, αλλά και άλλοι, εξέφρασαν σοβαρές αντιρρήσεις σε μια σειρά θέματα».
– «το κείμενο της απόφασης δεν ανταποκρίνεται στα συμπεράσματα και τον πλούτο του προβληματισμού που αναπτύχθηκε στην 5ωρη συνεδρίαση του οργάνου».
Ακόμη, αναφέρονται και στην στις , υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη διπλωματικών επαφών στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, οφείλει να στηρίζει τα κοινωνικά κινήματα, που δίνουν μάχες ενάντια στην αντιλαϊκή, φιλοπολεμική, ξενοφοβική, σεξιστική και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης »
Αναλυτικά: 
«Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν ομόφωνη καθώς όχι μόνο τα μέλη των 53, αλλά και άλλα μέλη της ΠΓ, εξέφρασαν σοβαρές αντιρρήσεις σε μια σειρά θέματα. Σε κάθε περίπτωση το κείμενο της απόφασης δεν ανταποκρίνεται στα συμπεράσματα και τον πλούτο του προβληματισμού που αναπτύχθηκε στην 5ωρη συνεδρίαση του οργάνου, σημειώνουν μέλη των 53.
Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Προχωρά η συνεργασία με την #ΕΤΒΑ #Αερινό #διαμετακομιστικόκέντρο #ΕΤΒΑ - https://t.co/0eWiF6RKb4 -

  • Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Σκιάθο #ΛίναΜενδώνη #Σκιάθος - https://t.co/WFBF9Sskbi -

  • Εκσυγχρονίζεται το Αλιευτικό Καταφύγιο Πλατανιά #αλιευτικόκαταφύγιοΠλατανιά - https://t.co/32CQiHEkp3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση