Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συννεφιά και βροχερό σκηνικό σε όλη τη χώρα την Τρίτη
Συννεφιά και βροχερό σκηνικό σε όλη τη χώρα την Τρίτη

Συννεφιά και βροχερό σκηνικό σε όλη τη χώρα την Τρίτη

Σκηνικό νεφώσεων κι βροχών θ σχηματιστεί την Τρίτη σε όλη τη χώρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η που προκαλείται από την πορεία του Δαιδάλου και προκάλεσε έντονα καιρικά φαινόμενα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo.gr, σήμερα Τρίτη αναμένονται βροχές σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους, κυρίως στο Ιόνιο και το Αιγαίο, καθώς και στις παράκτιες ηπειρωτικές περιοχές. Τα φαινόμενα στα του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι, θα είναι κατά τόπους έντονα και σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Λίγες θα σημειωθούν στα βόρεια με υψόμετρο πάνω από 1500 μέτρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα αναπτυχθούν ομίχλες, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η στη βόρεια θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 20, στα του Ιονίου από 14 έως 18, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 24. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξαίρεση τον Θερμαϊκό και την περιοχή των Σποράδων όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση