Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Τσοχατζόπουλου – Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Τσοχατζόπουλου – Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Τσοχατζόπουλου – Πολάκη για την Βίκυ Σταμάτη

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Ακη Τσοχατζόπουλου και Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση στο Facebook, του δεύτερου με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την άσεμνη κίνηση, που είχε κάνει η Βίκυ , πηγαίνοντας προς το δικαστήριο μετά την κατα της από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας για την υπόθεση με τις «χρυσές ».

Το απόγευμα, στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του, ο ίδιος ο κ. Τσοχατζόπουλος, παρότι η κ. , φέρεται να έχει δώσει εντολή να κατατεθεί .

Σε αυτή ανέφερε:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο – χυδαίο – υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παραεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλσε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα ς κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί – χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Απάντηση Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του κ. Τσοχατζόπουλου, απαντώντας μέσω εξίσου σκληρής ανάρτησής του στο Facebook:

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση