Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνέχεια προεκλογικού αγώνα από Ραγκούση – Θεοδωράκη
Συνέχεια προεκλογικού αγώνα από Ραγκούση – Θεοδωράκη

Συνέχεια προεκλογικού αγώνα από Ραγκούση – Θεοδωράκη

Παρά την εμπλοκή στην διαδικασία οι υποψήφιοι για την ηγεσία της κεντροαριστεράς συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα.

«Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία για ένα μεγάλο προοδευτικό Κίνημα. Αρκεί να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν πρόκειται για ξαναζεσταμένο . Η θέλει ένα ανοιχτό Κίνημα, με διάφανες διαδικασίες, με νέους ανθρώπους που θα συνεργάζονται με τα έμπειρα στελέχη και θα δίνουν σύγχρονες λύσεις στα προτα» τόνισε ο Σταύρος σε συνέντευξή του στην εφ «Το Βήμα».

Ο Σταύρος μιλώντας για τον πολιτικό προσανατολισμό του νέου φορέα σημείωσε ότι «οι περισσότερες λύσεις που έχουμε ανάγκη δεν είναι αριστερές ή δεξιές». Όπως είπε: «οι επενδύσεις δηλαδή είναι ή κεντροαριστερή ; Οι εξαγωγές; Ο αγώνας εναντίον της μαύρης εργασίας; Η δικαιοσύνη; Λογική και τόλμη χρειαζόμαστε. Μια θετική προοδευτική έ». Στη συνέχεια επεσήμανε ότι αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι «να πάψουμε να επαναλαμβάνουμε τον παλιό κακό εαυτό της ς».

Eρωτώμενος αν είναι δυνατόν τόσο διαφορετικά κόμματα και κινήσεις να ενωθούν υπογράμμισε ότι προφανώς κάτι τέτοιο είναι εφικτό, «αρκεί να βρεθεί κάποιος να τα ενώσει, να σχεδιάσει ένα δυνατό μέλλον». Επεσήμανε, μάλιστα, ότι παρ το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις, το σημαντικό είναι το κοινό διακύβευμα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση