Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα
Συνδιάσκεψη της  Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα

Συνδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) πραγματοποιεί στην στις 28-29 Νοεμβρίου 2016, ετήσιο Συμβουλευτικό Φόρουμ. Το Φόρουμ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής προσπάθειας των δραστηριοτήτων της EASO για την προώθηση και ενίσχυση του διαλόγου με τους της Κοινωνίας των Πολιτών.

Μέλη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα ασύλου και υποδοχής, θα συζητήσουν τις προ που συνδέονται με την εφαρμογή του προγράμματος για την αλλά και το θέμα των hotspots.

Θα ανταλλάξουν επίσης απόψεις σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία με τους και τους πολίτες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο φορέων αλλά και τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των ευάλωτων ομάδων σε περιπτώσεις αυξημένων εισροών.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 στις 10:00πμ, ο Ευρωπαίος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης , ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας και ο εκτελεστικός διευθυντής της EASO, Jose Carreira, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Stratos Vassilikos (Αίθουσα: Ήφαιστος, Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 ).

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καλούνται να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@easo.europa.eu

Για περισσότερες πληροφορίες: Jean-Pierre Schembri – Τηλ. +356 999 22 328, e-mail: Jean-Pierre.Schembri@easo.europa.eu.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση