Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα
Συνδιάσκεψη της  Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα

Συνδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών στην Αθήνα

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) πραγματοποιεί στην Αθήνα στις 28-29 Νοεμβρίου 2016, ετήσιο Συμβουλευτικό Φόρουμ. Το Φόρουμ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής προσπάθειας των δραστηριοτήτων της EASO για την προώθηση και ενίσχυση του διαλόγου με τους φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Μέλη των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και ειδικοί εμπειρογνώμονες σε θέματα ασύλου και υποδοχής, θα συζητήσουν τις προκλήσεις που συνδέονται με την πρακτική εφαρμογή του προγράμματος για την μετεγκατάσταση αλλά και το θέμα των hotspots.

Θα ανταλλάξουν επίσης απόψεις σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία με τους πρόσφυγες και τους σε ένα ευρύτερο πλαίσιο φορέων αλλά και τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των ευάλωτων ομάδων σε περιπτώσεις αυξημένων εισροών.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 10:00πμ, ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας και ο εκτελεστικός διευθυντής της EASO, Jose Carreira, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Stratos Vassilikos (Αίθουσα: Ήφαιστος, Μιχαλακοπούλου 114, 115 27 Αθήνα).

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καλούνται να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@easo.europa.eu

Για περισσότερες πληροφορίες: Jean-Pierre Schembri – Τηλ. +356 999 22 328, e-mail: Jean-Pierre.Schembri@easo.europa.eu.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση