Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ
Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ

Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ

Σε εγκάρδιο έγινε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, η συνάντηση του κ.Βασίλη ιζάμη, νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κώστα Πουλάκη.

Ο κ. ιζάμης μετέφερε στον κ. Πουλάκη τους ένθερμους χαιρετισμούς του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών και ιδιαίτερα του Προέδρου του κ.Γρηγοριάδη.

Με τον Γενικό Γραμματέα συζητήθηκε η πορεία της υπόθεσης μεταρς της ς των γραφείων κηδειών, στη βάση των προτάσεών που κατέθεσε προ μηνών ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Νιζάμης και ζητήθηκε να υπάρξει η αναγκαία επιτάχυνση από μέρους του Υπουργείου, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την βούληση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο στην υλο της πρωτοβουλίας αυτής.
Ο Γενικός Γραμματέας, αφού ανέλυσε τα ανελαστικά χρονοδιαγράμματα, που προς το υπάρχουν, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την μεταρ αυτή, την οποία ασπάζονται ως αναγκαία τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας.
Η επαφή των δύο ανδρών θα επαναληφθεί στο άμεσο και αναλόγως της προόδου των εργασιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση