Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ
Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ

Συνάντηση του νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΕΣ

Σε εγκάρδιο έγινε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, η του κ.Βασίλη Νιζάμη, νομικού συμβούλου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κώστα Πουλάκη.

Ο κ. Νιζάμης μετέφερε στον κ. Πουλάκη τους ένθερμους χαιρετισμούς του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιοκτητών Γραφείων Τελετών και ιδιαίτερα του Προέδρου του κ.Γρηγοριάδη.

Με τον Γενικό Γραμματέα συζητήθηκε η της υπόθεσης μεταρρύθμισης της νομοθεσίας των γραφείων κηδειών, στη βάση των προτάσεών που κατέθεσε προ μηνών ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Νιζάμης και ζητήθηκε να υπάρξει η αναγκαία επιτάχυνση από μέρους του Υπουργείου, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, την βούληση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής.
Ο Γενικός Γραμματέας, αφού ανέλυσε τα ανελαστικά χρονοδιαγράμματα, που προς το υπάρχουν, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για την μεταρρύθμιση αυτή, την οποία ασπάζονται ως αναγκαία τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Παιδείας.
Η επαφή των δύο ανδρών θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον και αναλόγως της προόδου των εργασιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση