Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018,  ο συντονιστής  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  Κυριάκο Μητσοτάκη, στα γραφεία της στην .

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν όλοι οι συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής από τους συντονιστές του ρόλου των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο   Κυριάκος , ο οποίος είχε διατελέσει Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  και γνωρίζει το θεσμό των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, αναγνώρισε το μεγάλο και σοβαρό αντικείμενο των αρμοδιοτήτων τους, καθώς ασκούν σημαντικό ρόλο σε κρατικές υποθέσεις όπως περιβάλλοντος και μετανάστευσης.

Η εποικοδομητική αυτή συνάντηση, ολοκληρώθηκε με τον σχεδιασμό μελλοντικής επαφής, όπου θα συζητηθούν περαιτέρω των συντονιστών, σε ό,τι αφορά στις αρμοδιότητες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση