Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκρ. Φάμελλο
Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκρ. Φάμελλο

Συνάντηση συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκρ. Φάμελλο

Κατόπιν πρόσκλησης του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικ. Ντίτορας μετέβη στις 23 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί σε σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα την οργάνωση των εργασιών για την εκπόνηση της 2ης αναθεώρησης των Σχεδίων Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) των Υδατικών Διαμερισμάτων της χώρας, κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας 2000/60/ΕΚ για τα Ύδατα.

Στη μετείχαν οι συντονιστές Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης  Ιω. Σάββας, Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων  Νικ. Παπαθεοδώρου, Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασ. Μιχελάκης, Κρήτης  Μαρία Κοζυράκη, ο ασκών καθήκοντα συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου  Πολύκαρπος Πολυχρονάκης και εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την  όλων των εμπλεκόμενων  φορέων, έγινε εκτενής παρουσίαση από τους συντονιστές και των θεμάτων και ενεργειών που αφορούν στους Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) καθώς και στους δασικούς χάρτες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση