Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων με τον υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο
Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων με τον υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο

Συνάντηση Οικολόγων Πράσινων με τον υπ. Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο

Σε που έγινε την Τετάρτη 5 Απριλίου στο υπουργείο , με τους συνεκπρόσωπους των Οικολόγων Πράσινων, Κώστα Διάκου και Εύας Πάσχου, ο υπουργός , Πάνος , διαβεβαίωσε για το αξιόμαχο και την ετοιμότητα του ελληνικού στρατού καθώς επίσης ότι δεν απαιτείται αύξηση των αμυντικών δαπανών.

Όσον αφορά τα οικολογικά θέματα που τέθηκαν, έγινε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την ανάπτυξη περιβαλλοντικών δράσεων.

Οι Ε. Πάσχου και Κ. Διάκος πρόβαλλαν για περιβαλλοντική και πρότειναν σεμινάρια στον στρατό για την οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο υπουργός επεσήμανε τις περιβαλλοντικές προσπάθειες από πλευράς υπουργείου οι οποίες είναι με ιδία πρωτοβουλία και πόρους, όπως επίσης και τις δραστηριότητες των ενόπλων δυνάμεων προς αυτή την κατεύθυνση, δηλώνοντας ότι είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε παρέμβαση και πρόταση.

Μεταξύ άλλων δόθηκε υπόμνημα για την διερεύνηση χρησιμοποίησης της επανασυσταθείσας ΜΟΜΑ σε έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στο οποίο ο υπουργός είπε ότι θα υπάρξει απάντηση.

Οι συνεκπρόσωποι έθεσαν επί τάπητος το θέμα των αντιρρησιών συνείδησης και προέβαλαν τα αιτήματά τους.

Ο κ. έθεσε τις δικές του απόψεις και δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε συνέχεια του διαλόγου.

Η συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Εύα Πάσχου, μετά την δήλωσε: “Η συνάντηση έγινε σε καλό και διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η βούληση για περαιτέρω διάλογο. Συμφωνήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου να συνεχιστεί η συζήτηση εκτενέστερα σε νέα συνάντηση για όλα τα θέματα που τέθηκαν, με τον υπουργό να δηλώνει ότι είναι ανοικτός και διαθέσιμος για συνέχεια του διαλόγου”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση