Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας
Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας

Συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας

Τρομερές σκηνές κι πνικός προκλήθηκε νωρίτερα όταν ο δήμαρχος ς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο Δημαρχείο, από εν ενεργεία συμβασιούχο του δήμου, ο οποίος συνελήφθη από άντρες της ομάδας .

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσουκαλάς, μαχαιρώθηκε από τον 35χρονο δράστη, δύο φορές στο μηρό.

Αμέσως μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους στο Θριάσιο οσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του ποδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου η υγεία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συμβασιούχος εισήλθε στο του δημάρχου. Υπήρξε διαπληκτισμός και ακολούθησε η επίθεση με το μαχαίρι.

Πηγές του δήμου σημειώνουν, ότι πρόκειται για νυν συμβασιούχο, ο οποίος δεν απολύθηκε, όπως αρχικά ανέφεραν πρώτες πληροφορίες.

Ωστόσο, περισσότερο στην υπόθεση αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες καθώς θα υπάρξει η απολογία του συλληφθέντα, ενώ η αστυνομία έχει αρχίσει και παίρνει ήδη τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων.

Κ. Αγοραστός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Δήμαρχο ς»

Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο στα καθήκοντά του.

Με την ευκαιρία καλούμε την Πολιτεία να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την θωράκιση και εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτος».

Πηγή: aftodioikisi.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση