Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συμμετοχή του πρωθυπουργού στην Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου
Συμμετοχή του πρωθυπουργού στην Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου

Συμμετοχή του πρωθυπουργού στην Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης ς, θα συμμετάσχει αύριο, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στην 6η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής ς, Κύπρου και Αιγύπτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ελούντα της Κρήτης.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, , ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, Τέρενς Κουίκ, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης και ο υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος .

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

10:00 – 11:00 Διμερείς συναντήσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη , με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

11:30: Κατ' ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.

11:50: Τριμερείς των αντιπροσωπειών ς-Κύπρου-Αιγύπτου

13:05 Yπογραφή Συμφωνίας και Μνημονίων Συνς.

13:15 Κοινές του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ

13:45: Γεύμα ς των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση