Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συλλήψεις αστυνομικών και ιδιωτών για πολλαπλά αδικήματα
Συλλήψεις αστυνομικών και ιδιωτών για πολλαπλά αδικήματα

Συλλήψεις αστυνομικών και ιδιωτών για πολλαπλά αδικήματα

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε δύο αστυνομικούς και οχτώ ιδιώτες, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση – για στην Υπηρεσία, για και υγειονομική καθώς και λοιπά .

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο αστυνομικών, που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Αθήνας, πέντε Ελλήνων και τριών αλλοδαπών ιδιωτών. Κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για αδικήματα στην Υπηρεσία, για και υγειονομική καθώς και λοιπά αδικήματα.

 Ειδικότερα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατελήφθησαν να εργάζονται οι δύο αστυνομικοί (Υπαστυνόμος και Αστυφύλακας).

Επίσης, κατελήφθησαν να εργάζονται και συνελήφθησαν ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος καθώς τέσσερις Έλληνες και τρεις αλλοδαποί υπάλληλοι, για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με υγειονομικές διατάξεις και πνευματικά δικαιώματα.

Συγκατηγορούμενος των ανωτέρω είναι και ο 44χρονος , ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση