Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Συγχαρητήρια πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στην Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας στην Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, απέστειλε ο της ς Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας», σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος και τονίζει:

«Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια».

Την Κατερίνα Στεφανίδη συγχαίρει για το «χρυσό» που κατέκτησε σήμερα ο πρωθ Αλέξης . Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνει ότι «οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ.Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου», καταλήγει.

Με ένα tweet ο έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφα #Κατερίνα Στεφανίδη»

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση