Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στρατιωτική παρέλαση, γλέντια και χοροί στο Σύνταγμα στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Στρατιωτική παρέλαση, γλέντια και χοροί στο Σύνταγμα στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Στρατιωτική παρέλαση, γλέντια και χοροί στο Σύνταγμα στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ρυθμίσεις στο κέντρο της ς ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω της διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στο μεταξύ φέτος «η εικόνα του κέντρου της ς δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτή των τελευταίων ετών με τα κάγκελα και τις διμοιρίες των ΜΑΤ ωστόσο θα υπάρχει παρουσία αστυνομικών προκειμένου να γίνει η παρέλαση απρόσκοπτα».

Οι επίσημοι και οι εξέδρες

Χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, όπως είχε γνωστοποιήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας .

Ο χώρος που επελέγη τελικά για τη φιλοξενία επισήμων δε θα είναι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλά, όπως αποφασίστηκε έπειτα από πολλές , αρκετά μέτρα προς τα αριστερά, δηλαδή στην εξωτερική πλευρά του Εθνικού Κήπου.

Η παράδοση θα τηρηθεί μόνο για τον Πρόεδρο της ς, για τον οποίο έχει στηθεί ένα μικρό βάθρο. Ο κ. θα παραστεί στις 10.00 στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 10.55 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων των και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παραδοσιακοί χορόι στο Σύνταγμα

Την παρέλαση θα πλαισιώσουν, πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της ς, 2 τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα, ενώ για πρώτη φορά οι εορταστικές εκδηλώσεις δε θα ολοκληρωθούν με το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης καθώς θ ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Οι κυκλοφοριακές

Σε της κυκλοφορίας θα προχωρήσει και σήμερα η Τροχαία λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, ενώ θα γίνουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Πηγή: iefimerida

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση