Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στους εισαγγελείς «το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού από το υπ. Προστασίας του Πολίτη
Στους εισαγγελείς «το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Στους εισαγγελείς «το μπαλάκι» για το φιάσκο με το κύκλωμα χρυσού από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Στους εισαγγελείς «πετάει το μπαλάκι» για το φιάσκο με το το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς του αναφέρουν σχετικά με την προόδο της δικογραφίας, πως «υπήρχε συνεχής ενημέρωση των αρμόδιων εισαγγελέων, οι οποίοι επόπτευαν την προανακριτική έρευνα και διαδικασία σε όλα τα στάδια».

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις πηγές, «η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης».

Το οικοδόμημα του κατηγορητηρίου για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγηθεί σε κατάρρευση, με να απολυθούν όλοι οι κρατούμενοι, μετά την βεβαίωση από τις αρμόδιες αρχές ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας, πάνω στο οποίο βασίστηκε η δικογραφία, δεν υπάρχει.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση