Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στους 51 οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα
Στους 51 οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Στους 51 οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Σε 51 νέρχοντι συνολικά τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης.

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο άτυχος άνδρας ήταν μόνιμος κάτοικος ς και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον έβδομο θάνατο ασθενούς με τον ιό από την περιοχή της ς.

Τα επιβεβαιωμένα τα στη χώρα μας ανέρχονται σε 1.415 με βάση την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Ο κ. Τσιόδρας κατά τη χθεσινή ενημέρωση αναφερόμενος στην πορεία της επιδημίας στη χώρα μας, ανακοίνωσε 81 νέα τα και άλλα 20 που εντοπίστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο έχουν ήδη ελεγχθεί 380 άτομα.

Αρκετοί ασθενείς νοσηλεύονται σε θαλάμους αλλά και 90 βρίσκονται . Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη. Από αυτούς 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι , οι περισσότεροι με ή μεγάλης ηλικίας.

Ο κ. Τσιόδρας έκανε κι ένα σχόλιο για κάποιους που υποστηρίζουν ότι ίσως να μην καταγράφονται όλοι οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας, τονίζοντας ότι υπάρχει συνεργασία του ΕΟΔΥ με τις αρμόδιες  του κράτους και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα συμπληρώνοντας «δεν φοβούμαστε την αλήθεια, αν είχαμε περισσότερες απώλειες θα είχαν καταγραφεί».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση