Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Στους 22 ο αριθμός των νεκρών στη Μάνδρα
Στους 22 ο αριθμός των νεκρών στη Μάνδρα

Στους 22 ο αριθμός των νεκρών στη Μάνδρα

Εντοπίστηκε μία ακόμη σορός

Νεκρό εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας ένα ακόμη άτομο στη Μάνδρα Αττικής, 13 ημέρες μετά τις που στοίχισαν τη ζωή σε 21 ακόμη άτομα.

Η σορός βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο και όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση ανάσυρσης αναμένεται να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο για ταυτο.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι προσπαθούν με ό,τι μέσα διαθέτουν αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Κι ενώ φτυαρίζουν τις λάσπες από τα δωα των σπιτιών τους, στην πόλη φθάνουν συνεχώς προμήθειες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εταιρείες, εθελοντικές ομάδες και απλοί σπεύδουν, με ένα πηγαίο προσκλητήριο συμπαράστασης, να συνδράμουν μοιράζοντας , ρούχα, είδη πρώτης ανά-γκης ή παρέχοντας δανεικά μηχανήματα.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή ο Υπουργός Εσωτερικών, , ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπεβλήθη από τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Νομού Αττικής, ενέκρινε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 250.000 ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή φυσική καταστροφή στη Δυτική Αττική, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Εκτέλεση έργων από τους της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της ς», που τηρείται στο για αυτούς τους λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Νοεμβρίου , εγκρίθηκε επιχορήγηση συνολικού ύψους 500.000 ευρώ, στον δήμο, για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες οι οποίες προέκυψαν από τις ζημιές στις υποδομές, λόγω των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση