Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Στο taxis net τα εκκαθαριστικά με τον έξτρα φόρο
Στο taxis net τα εκκαθαριστικά με τον έξτρα φόρο

Στο taxis net τα εκκαθαριστικά με τον έξτρα φόρο

Περισσότερα από 320.000 εκκαθαριστικά σημειώματα αναρτήθηκαν χθες στο , με τα οποία καλούνται ελεύθεροι , αγρότες και όσοι διαθέτουν αυτοκίνητα άνω των 2.500 κυβικών να πληρώσουν επιπλέον φόρους από αυτούς που αρχικά είχαν υπολογισθεί.

Οι αγρότες καλούνται να πληρώσουν διπλάσια προκαταβολή φόρου μετά την αύξησή της από το 27,5% στο 55%, όπως επίσης και οι επιχειρήσεις, δεδομένου ότι αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου στο % από 80%. Οι αγρότες θα πληρώσουν το των 21 εκατ. , ενώ οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δώσουν σε τρεις δόσεις 349,7 εκατ. .

Οι υπόχρεοι σε φόρο πολυτελούς διαβίωσης, μετά την του συντελεστή από το 10% στο 13% της ετήσιας τεκμαρτής δαπάνης για Ι.Χ. άνω των 2.500 κυβικών, , και πισίνες, θα πληρώσουν επιπλέον στο ελληνικό Δημόσιο το των 50 εκατ. ευρώ.

Ολοι οι παραπάνω θα αναζητήσουν το νέο εκκαθαριστικό στο taxisnet και με την Ταυτότητα Οφειλής έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τον έξτρα φόρο σε τρεις δόσεις.

Η πρώτη έως το τέλος Νοεμβρίου, η δεύτερη έως το τέλος Δεκεμβρίου και η τρίτη έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης εντός της προθεσμίας της πρώτης δόσης παρέχεται έκπτωση 2%.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση